fietsverlichtingscontrole op 9 nov

  • fietsverlichtingscontrole op 9 nov

Beste ouders/ verzorgers,

Nu de wintertijd weer is ingegaan, begeven we ons vaker in de  mist, regen , schemer en in het donker in het verkeer. Goed gezien worden is dan erg belangrijk. Voor onze kinderen betekent dit, dat ze goed zichtbaar  in het verkeer  moeten zijn.  Natuurlijk helpt het als de kinderen opvallen door hun kleding, maar vooral ook als hun fiets is voorzien van een  goede verlichting en reflectoren .

Onze gemeente en de VVN bieden de afgelopen jaren een project aan waar we ook dit jaar aan meedoen:

 Enkele vrijwilligers van de VVN uit onze gemeente komen op maandag 9 november alle fietsen van de leerlingen uit groep 3 t/m 8 controleren. Ze bekijken de verlichting en de reflectoren. Onze plaatselijke fietsenmaker " Fietsservice Leende" is ook aanwezig om kleine reparaties ter plekke uit te voeren. De kosten hiervoor worden door onze gemeente gedragen. 

Alle leerlingen van groep 3  t/m groep 8 mogen op maandag 9 november hun fiets meenemen naar school. Onder schooltijd wordt hun fiets dan gratis gecontroleerd en eventueel gerepareerd. Wanneer het een grotere reparatie betreft zal de fietsenmaker dit melden aan uw kind.

Met vriendelijke groeten, en bij voorbaat dank aan de VVN, vrijwilligers en fietsenmaker!

team De Triangel

 

 

Terug naar het overzicht

Het digitale Jeugdprinsenbal

Het digitale Jeugdprinsenbal

Toch nog een Jeugprinsenbal?

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Surprise in groep 7

Surprise in groep 7

Sinterklaasfeest in groep 7