Openingsactiviteit nieuwbouw

  • Openingsactiviteit nieuwbouw

Beste ouders, 

Zoals u weet is de nieuwbouw van de MFA Leende, waarin ook de Triangel en Korein Kinderplein een plaats krijgen, inmiddels volop gestart. 

Om dit een feestelijk tintje te geven zijn alle toekomstige gebruikers uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de openingsactiviteit. Dat betekent voor de kinderen van de school dat we dinsdag 24 september om 11.00 uur verwacht worden om met de hele groep, op het bouwterrein mee te helpen met het storten van de fundering.  Iedere groep gaat dan onder begeleiding van de leerkracht naar het bouw terrein, om samen hún steentje bij te dragen aan deze prachtige nieuwe Multi Functionele Accommodatie. 

De bouw ligt dan uit veiligheidsoverwegingen uiteraard stil, maar het is wel verstandig de kinderen die dag dichte schoenen (of laarzen) aan te geven en ook de kleding aan te passen. Het is immers een bouwterrein en daar moeten we wat kleding betreft wel rekening mee houden. Uiteraard bent u als ouder ook van harte welkom. 

Na afloop gaan de kinderen allemáál, samen terug naar school. Ook als een kind vlakbij de nieuwbouw woont, gaat hij of zij samen met de groep terug naar school om daar weer opgehaald te worden of vandaar uit naar huis te gaan. Anders verliezen de leerkrachten het overzicht en dat is niet verantwoord. 

's Middags hebben de kinderen allemaal vrij i.v.m. de reeds eerder geplande studiemiddag.

"Samen bouwen we aan de toekomst".

Namens het team: Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Het digitale Jeugdprinsenbal

Het digitale Jeugdprinsenbal

Toch nog een Jeugprinsenbal?

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Surprise in groep 7

Surprise in groep 7

Sinterklaasfeest in groep 7