Een goede start van het schooljaar.

  • Een goede start van het schooljaar.

Beste ouders, 

Het nieuwe schooljaar is goed begonnen. De kinderen hebben inmiddels het schoolritme weer aardig te pakken en zijn weer gewend aan de 'nieuwe' leerkrachten. Natuurlijk zijn er zoals gebruikelijk wat opstart probleempjes geweest. Een aantal nieuwe digitale borden die niet gelijk goed functioneerde, naleveringen van materialen en nog niet iedere leerkracht had direct de juiste toegang tot de SKOZapp. Maar daar hadden de kinderen geen last van. 

De temperatuur heeft deze week weer niet echt meegewerkt, maar daar hebben we helaas weinig invloed op. We hebben dinsdagmiddag de kinderen maar getrakteerd op een verkoelend ijsje en ze mogen uiteraard altijd zoveel water drinken als ze willen. Gelukkig gaat de temperatuur morgen weer wat dalen.

Vooral voor 'nieuwe' ouders nog even een paar afspraken en voor andere ouders een zinvolle herhaling:

  • Om 08.15 en 13.00 uur gaan de poorten van het schoolplein pas open en worden de kinderen op het schoolplein opgevangen door de surveillerende leerkrachten. 
  • De kinderen mogen níet fietsen op het schoolplein. De kinderen van de BSO van Korein mogen dat ná schooltijd wel.
  • Om 08.30 en 13.15 uur gaan in principe de buitendeuren dicht zodat de lessen ongestoord kunnen beginnen. Komt u kind later, dan is de hoofdingang altijd open.
  • Een vriendelijk verzoek om bij het met de auto brengen of halen van de kinderen, de auto níet op de groenstrook langs de weg te parkeren. Dat maakt de verkeerssituatie rondom de school gevaarlijk voor andere kinderen die te voet of met de fiets komen. En dat willen we graag voorkomen.  
  • U kunt uw auto gewoon op het (deels) onverharde parkeerterrein blijven plaatsen, alleen niet voor de twee bouwhekken. Er zijn containers geplaatst met materialen voor de geluidssanering van de Dorpsstraat, maar er blijft voldoende parkeergelegenheid over. 

Dank u allemaal voor uw begrip en medewerking.

Namens het team: Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Het digitale Jeugdprinsenbal

Het digitale Jeugdprinsenbal

Toch nog een Jeugprinsenbal?

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Surprise in groep 7

Surprise in groep 7

Sinterklaasfeest in groep 7