carnaval op school

  • carnaval op school

Jippi-a-jee.....vrijdag is het zover: WE VIEREN CARNAVAL OP DE TRIANGEL!!

We gaan daar een te gekke gezellige ochtend van maken! Alle kinderen mogen om 8:30 verkleed naar school komen. Niks is te gek!! Leef je maar lekker uit..... (en als je niet van verkleden houdt, mag je natuurlijk ook gewoon als jezelf komen.....).

We starten even in de eigen klas, en vanaf 9:00 uur mogen alle kinderen kriskras door de school meedoen aan allerlei leuke activiteiten (de kinderen van groep 1-2 in hun eigen stuk, en de kinderen van groep 3 t/m 8 in het blok van groep 3-4-5).  In ieder lokaal is wel iets anders te doen: hossen; knutselen; schminken; moppen lezen en tappen; dansen; spelletjes enz. enz. Iedereen mag zelf kiezen wat hij of zij leuk vindt. De kinderen van groep 8 zijn onze dj-s, dansjuffen, knutselhulpen en schminkwonders. Zij organiseren al deze te gekke workshops. Dat wordt dus superleuk! Na de speelpauze komt ook nog onze eigen  jeugdprins Sam, jeugdprinses Dieuwertje,  adjudant Jaimy, hun hele Raad van Elf,  en grote prins Hans op bezoek. Na deze gezellige feestochtend sluiten we af in de klas en wensen we jullie vanaf 12:15 uur een hele fijne vakantie!!

De ouderraad zorgt voor lekkere dingen op deze feestochtend, dus er hoeft niets meegenomen te worden naar school! Wat een feest, wat een feest......

Alaaaaaaf!!! namens alle leerkrachten van de Triangel 

Ps. Wij vinden het fijn als er geen attributen mee naar school komen..........die kunnen we dan namelijk ook niet kwijtraken.............en ook spuitconfetti/-serpentine en gewone confetti willen wij liever niet in onze school!!

 

Terug naar het overzicht

Het schooljaar begint, maar ...

Het schooljaar begint, maar wel met beperkingen.

Met welke beperkingen starten we?

Woeste Willem

Woeste Willem

Lezen kan ook leuk zijn!!

Eindelijk de groep weer bij ...

Eindelijk de groep weer bij elkaar.

De eerste dag de groep kinderen weer compleet.