Voedselbank en Actie Schoenendoos

  • Voedselbank en Actie Schoenendoos

Beste ouders,

Sinterklaas is in aantocht en de eerste Kerstversieringen komen al tevoorschijn. Ja, de feestmaand december komt er aan. Een maand vol gezelligheid, sfeer, cadeautjes en vaak speciale, lekkere maaltijden om dit te vieren. 

Voedselbank: Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Er zijn nog steeds gezinnen, waar een gewone dagelijkse voedzame maaltijd, geen vanzelfsprekendheid is. Laat staan een feestmaal. Daarom staat er op onze school bij de hoofdingang vanaf de Breedvennen weer een krat van de Voedselbank.  Als u bereid bent om daar de komende weken voedselwaren in te doen, wordt dit krat 3 december opgehaald door de Voedselbank, zodat zij er voor kunnen zorgen dat ook díe ouders in de december maand een 'speciale' maaltijd kunnen bereiden voor hun gezin. 

Wilt u er wel voor zorgen dat er alleen 'langer houdbare producten' worden ingeleverd en ook geen speelgoed of spelletjes? Dan zorgen wij er samen voor dat iederéén een gezellige en voedzame decembermaand kan hebben. 

Actie Schoenendoos:  Cadeautjes krijgen de kinderen in Gambia eigenlijk nooit!! Dus heeft u toch goed bruikbaar speelgoed, schoolspullen of toiletartikelen 'over' en wilt u kinderen in Gambia daarmee een plezier doen? Dan kunt u die (liefst verpakt in een kleine leuk versierde schoenendoos) náást het krat van de Voedselbank plaatsen.  Over Actie Schoenendoos vindt u meer informatie via de mail. U maakt hier kinderen in Gambia echt ontzettend blij mee!!

Hartelijk dank voor jullie medewerking, 

Namens de Voedselbank én Mieke van den Heuvel:  Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Het schooljaar begint, maar ...

Het schooljaar begint, maar wel met beperkingen.

Met welke beperkingen starten we?

Woeste Willem

Woeste Willem

Lezen kan ook leuk zijn!!

Eindelijk de groep weer bij ...

Eindelijk de groep weer bij elkaar.

De eerste dag de groep kinderen weer compleet.