Afscheid meester Toon Groenen

  • Afscheid meester Toon Groenen

Beste collega’s, beste ouders en beste kinderen,

Kortom “Beste mensen”

Een tijd geleden heb ik de beslissing genomen om na dit schooljaar te stoppen met werken en gebruik te maken van mijn pre pensioen.

“De Triangel” (collega’s, ouders en kinderen) heeft mij al die jaren heel veel gegeven. Daar ben ik iedereen heel dankbaar voor. Ik heb steeds geprobeerd daarvoor iets terug te geven. Dat heb ik al die jaren met heel veel plezier gedaan.

Met vriendelijke groet,

Toon Groenen.

Beste ouders van de Triangel

Met bovenstaande bericht maakt meester Toon Groenen kenbaar dat hij m.i.v. het nieuwe schooljaar na 43 jaar, afscheid neemt van het onderwijs. 

Wij kennen meester Toon als iemand die heel veel energie en tijd stopt in zijn werk. Het is dan ook meer dan alleen maar werk voor hem. Zijn betrokkenheid bij de school, de groep en ieder individueel kind was en ís enorm groot. Ook buiten zijn werkdagen om is meester Toon altijd nog enorm betrokken bij de school en daar ook regelmatig te vinden. 

Hij stelt hoge eisen aan de voorbereiding en kwaliteit van zijn onderwijs en vindt het zijn plicht om ieder kind te doorgronden en dát te bieden wat het nodig heeft. Dat heeft hij dan ook 43 jaar fulltime en met veel enthousiasme en daadkracht gedaan. 

Als collega was hij de standvastige rots in de branding, waar iedereen op kon bouwen. Altijd zoekend naar de best overwogen keuze. Of het nu een advies Voortgezet Onderwijs was of de keuze voor een nieuwe methode, op Toon kun je bouwen. 

Daarom zullen we hem ook zeker gaan missen en ik denk hij ons ook. Toon maakt gewoon dit schooljaar op zijn gebruikelijke wijze af, maar ik wil hem nu al wel hartelijk bedanken voor al die jaren van enorme inzet voor 43 jaar onderwijs in Leende. 

Namens het team van de Triangel:

Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Het digitale Jeugdprinsenbal

Het digitale Jeugdprinsenbal

Toch nog een Jeugprinsenbal?

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Surprise in groep 7

Surprise in groep 7

Sinterklaasfeest in groep 7