Aanbod Were Di Academy

  • Aanbod Were Di Academy

Beste ouder/verzorger,

Vanaf dit schooljaar, 2018-2019, kunnen ook de kinderen die in Leende en Leenderstrijp in groep 3 t/m 8 op de basisschool zitten, deelnemen aan de Were Di Kids of Junior Academy. De Kids Academy is voor alle kinderen van groep 3 t/m 5 en de Junior Academy is voor alle kinderen van groep 6 t/m 8. De Academy bestaat uit een gaaf aanbod van sport en cultuur cursussen die uw kind(eren) kunnen bijwonen tegen een scherp tarief. Van tennis tot koken: het is allemaal mogelijk binnen de Academy!

De Academy is een samenwerking tussen de gemeente Valkenswaard, de gemeente Heeze-Leende en scholengemeenschap Were Di. Zij hebben de handen ineen geslagen om een super gaaf aanbod van verschillende sport- en cultuuractiviteiten samen te stellen waaraan uw kinderen kunnen deelnemen!

Op maandag 7 januari 2019 zullen de boekjes van de Kids en Junior Academy blok 3 en 4 worden uitgedeeld aan alle kinderen van groep 3 t/m 8 in Leende en Leenderstrijp.

Kunt u niet wachten en wilt u alvast weten wat het aanbod is? Dan verwijzen wij u graag door naar de volgende site voor meer informatie! Voor vragen kunt u mailen naar Joeri van Hoof, j.v.hoof@heeze-leende.nl. Inschrijven kan vanaf maandag 7 januari 2019.

Kids Academy    https://www.valkenswaard.nl/sport/were-di-kids-academy_42133/

Junior Academy https://www.valkenswaard.nl/sport/were-di-junior-academy_42489/

 

Met vriendelijke groet,

De sportconsulenten van de gemeente Heeze-Leende

Joeri van Hoof

Dominique Palmen

 

Terug naar het overzicht

Het schooljaar begint, maar ...

Het schooljaar begint, maar wel met beperkingen.

Met welke beperkingen starten we?

Woeste Willem

Woeste Willem

Lezen kan ook leuk zijn!!

Eindelijk de groep weer bij ...

Eindelijk de groep weer bij elkaar.

De eerste dag de groep kinderen weer compleet.