Aanbod Were Di Academy

  • Aanbod Were Di Academy

Beste ouder/verzorger,

Vanaf dit schooljaar, 2018-2019, kunnen ook de kinderen die in Leende en Leenderstrijp in groep 3 t/m 8 op de basisschool zitten, deelnemen aan de Were Di Kids of Junior Academy. De Kids Academy is voor alle kinderen van groep 3 t/m 5 en de Junior Academy is voor alle kinderen van groep 6 t/m 8. De Academy bestaat uit een gaaf aanbod van sport en cultuur cursussen die uw kind(eren) kunnen bijwonen tegen een scherp tarief. Van tennis tot koken: het is allemaal mogelijk binnen de Academy!

De Academy is een samenwerking tussen de gemeente Valkenswaard, de gemeente Heeze-Leende en scholengemeenschap Were Di. Zij hebben de handen ineen geslagen om een super gaaf aanbod van verschillende sport- en cultuuractiviteiten samen te stellen waaraan uw kinderen kunnen deelnemen!

Op maandag 7 januari 2019 zullen de boekjes van de Kids en Junior Academy blok 3 en 4 worden uitgedeeld aan alle kinderen van groep 3 t/m 8 in Leende en Leenderstrijp.

Kunt u niet wachten en wilt u alvast weten wat het aanbod is? Dan verwijzen wij u graag door naar de volgende site voor meer informatie! Voor vragen kunt u mailen naar Joeri van Hoof, j.v.hoof@heeze-leende.nl. Inschrijven kan vanaf maandag 7 januari 2019.

Kids Academy    https://www.valkenswaard.nl/sport/were-di-kids-academy_42133/

Junior Academy https://www.valkenswaard.nl/sport/were-di-junior-academy_42489/

 

Met vriendelijke groet,

De sportconsulenten van de gemeente Heeze-Leende

Joeri van Hoof

Dominique Palmen

 

Terug naar het overzicht

Heeze-Leende 75 jaar ...

Heeze-Leende 75 jaar bevrijdingsfeest

activiteiten rondom het 75-jarig bevrijdingsfeest van ...

Swim for Cancer

Swim for Cancer

Een ouder die vecht tegen kanker.

Een goede start van het ...

Een goede start van het schooljaar.

Een goede start van het schooljaar en een paar afspraken.