Doe een wens voor een ander.

  • Doe een wens voor een ander.

Beste ouders, 

Vrijdagochtend hadden we op de Triangel een schitterende en heel hartverwarmende Kerstviering. Om te beginnen hadden alle kinderen (en hun ouders natuurlijk)  thuis een verrassings-kerst-ontbijt gemaakt voor een klasgenoot.  Het meenemen van dit ontbijt in een vaak prachtig versierde doos was al een feestje op zich.  Het daarna allemaal genieten van die prachtige en lekkere kerstontbijtjes was een heerlijk Kerst feest-maal. 

Ruim daarvoor hadden de kinderen allemaal een Kerst-wens op mogen schrijven. Een wens  voor een ander en dat hadden zij heel goed opgepakt. De wensen waren voor het jongere broertje, voor  ouders, opa's en oma's tot en met de buurman die zo eenzaam was en per groep werden 2 van die wensen in de wens kerstboom gehangen.  Twintig van die wensen zijn in het kader van deze 'Doe een wens actie',  tijdens onze 'Grote Kerstwens show ' in vervulling gegaan .

Via  https://www.heeze24.nl/voorpagina kunt u foto's en een leuk filmpje hiervan zien. Allemaal hartelijk dank voor jullie medewerking en een speciaal dankje voor de Kerstwerkgroep. 

Namens het team wens ik u allemaal hele fijne feestdagen en veel geluk in 2018!

Mári Kokke 

Terug naar het overzicht

Schoolfruit

Schoolfruit

Het schoolfruit komt er weer aan.

fietsverlichtingscontrole op ...

fietsverlichtingscontrole op 9 nov

fietsverlichtingscontrole op 9 nov

Fijne herfstvakantie ...

Fijne herfstvakantie toegewenst

Fijne herfstvakantie toegewenst