Dank je wel juffrouw Linda

  • Dank je wel juffrouw Linda

Beste ouders,

"Nog een week en dan is het meivakantie. Een welkome pauze van twee weken om vervolgens vol energie de laatste periode van het jaar in te gaan. Voor groep acht nog een hele belangrijke periode: schoolkamp, musical, afscheid van de basisschool en klasgenootjes, voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Een periode met gemengde gevoelens voor iedereen.

De komende week staat voor mij gelijk aan de laatste periode van het schooljaar. Ik ga afscheid nemen van deze basisschool. Ik heb vier jaar met veel plezier op De Triangel gewerkt. Het was destijds voor mij een behoorlijke stap om van een kleine school van 60 leerlingen over te stappen naar een grote school van zo’n 250 leerlingen. Maar, mede dankzij mijn collega’s, heb ik mijn draai gevonden, heb ik veel geleerd en vooral veel plezier gehad!
Daarnaast ga ik afscheid nemen van ‘mijn’ klas, ‘mijn’ leerlingen. Stuk voor stuk heb ik kanjers in de groep. Ze hebben een enorme ontwikkeling laten zien van het begin van het schooljaar tot nu. Ik ga ze zeker missen!
Nu mag ik me gaan voorbereiden op mijn nieuwe uitdaging. Vanaf mei werk ik voor de drie scholen in Lage Mierde, Hoge Mierde en Hulsel. Op elke school ga ik tot aan de zomervakantie één dag vervangen. Alle drie de scholen zijn op fietsafstand van huis, ideaal! Ik vind het spannend, maar heb er ook veel zin in!

Ouders, bedankt voor jullie vertrouwen in mij. Ik kijk terug op een goed contact en een goede samenwerking. Jullie mogen allemaal trots zijn op jullie kinderen. Het zijn echte toppers!!!!
Groetjes, Linda Wilborts."

Ja beste ouders,

Met deze mooie woorden gaat juffrouw Linda na 4 jaar Triangel, ons helaas verlaten.

Zij heeft in die 4 jaar al haar talenten ingezet om de kinderen dát de bieden wat zij nodig hadden. en dat was heel divers.  Het ene kind wat meer  léiding en het andere juist wat meer vrijheid.  Het ene wat meer sturing en het andere kind meer stimuleren richting zélfsturing. Want naast rekenen, taal en alle andere vakgebieden, was het ook de uitdaging voor juffrouw Linda, om de kinderen te leren zichzelf beter te leren kennen en zichzelf daardoor ook beter zelfstandig aan te kunnen sturen.

Want juist dát zullen zij in het Voortgezet Onderwijs en hun hele verder leven hard nodig hebben. Op de basisschool is er tijdens schooltijd nog heel veel hulp, ondersteuning en begeleiding. Maar dat zal de komende jaren een heel stuk minder zijn. En dan zullen zij meer op zichzelf aangewezen zijn. En ik ben er van overtuigd dat juffrouw Linda heel duidelijk haar steentje heeft bijgedragen aan het vergroten van die zelfstandigheid en die zelfsturing. 

Juffrouw Linda, namens alle kinderen en het hele team, hartelijk bedankt voor de enorme inzet en betrokkenheid die jij in al die jaren hebt getoond. 

Veel succes in je nieuwe werkkring en tot ziens.

Namens de Triangel: Mári Kokke

Terug naar het overzicht

Het digitale Jeugdprinsenbal

Het digitale Jeugdprinsenbal

Toch nog een Jeugprinsenbal?

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Surprise in groep 7

Surprise in groep 7

Sinterklaasfeest in groep 7