Afscheid juffrouw Judith

  • Afscheid juffrouw Judith

Beste ouders,
Met dubbele gevoelens heb ik mijn collega's en de kinderen uit mijn groep laten weten dat ik een nieuwe baan heb geaccepteerd bij een Onderwijs stichting in Tilburg. 

Wat ooit is begonnen als ' een jaartje stage lopen op de Triangel in Leende', is inmiddels uitgegroeid tot  13 jaar werkzaam zijn op de Triangel. Een aantal van jullie weten dat ik in Tilburg woon en dagelijks te maken heb met, naar mijn mening, veel reistijd en files. Ik heb dit dertien jaar volgehouden omdat ik de Triangel een fantastische school vind. Ik heb enorm fijn met mijn lieve collega's samen gewerkt, veel waardering van ouders mogen ontvangen, maar bovenal met ontzettend veel liefde en plezier de leerlingen begeleid die de afgelopen jaren op mijn pad zijn gekomen. 
Nu ik moeder ben van mijn dochter Juliëtte, werd het voor mij steeds lastiger om deze reistijden te combineren met de tijden die een peuter er op na houdt.
Vandaar dat ik heb gekozen dichter bij huis te werken.
Dit schooljaar neem ik samen met mijn groep 8 afscheid van de Triangel.
Nu ik toch aan het schrijven ben, wil ik meteen van de gelegenheid gebruik maken om alle ouders met wie ik de afgelopen jaren heb mogen samenwerken te bedanken. Ik heb hier een fantastische tijd gehad!!

Ik ga van de laatste schoolweken een feestje maken!
Juf Judith 
 

Terug naar het overzicht

Het digitale Jeugdprinsenbal

Het digitale Jeugdprinsenbal

Toch nog een Jeugprinsenbal?

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Afscheid van 2020

Surprise in groep 7

Surprise in groep 7

Sinterklaasfeest in groep 7