eh.......is het alweer dag 6??......

Jeetje lieve kinderen. Het is vandaag alweer de 6e dag dat wij jullie niet kunnen zien op school. Het is dus ook alweer de 6e dag dat jullie papa's en mama's voor juf en meester spelen. Daarom beginnen we vandaag maar eens met een hele dikke-dank-je-wel-knuffel voor je papa of mama. Wat fijn dat zij al deze spelletjes met jullie willen doen!! Zeg maar tegen ze dat onze juffen ze echte TOPPERS vinden!!

Hier komt tip 1 voor vandaag:  Een spelletje waar je heel erg veel van leert is "memory". Dat gaan we vandaag maar eens lekker spelen. Misschien heb je thuis zo'n spelletje wat je kunt pakken? Anders kun je het ook op internet spelen: www.nijntje.nl/memory (is een makkelijke) of www.memoryspelen.nl (daar staan ook moeilijke bij). En misschien vind je het wel leuk om zelf een memory te maken. Knip daarvoor een heleboel evengrote kaartjes, en teken steeds op 2 kaartjes hetzelfde. Je kunt memory in je eentje spelen..........gewoon net zolang proberen tot je ze allemaal hebt..... je kunt het natuurlijk ook met meer spelen. Dan gaat iedereen om de beurt....  veel plezier!!!! 

Tip 2 is vandaag voor buiten: neem een beker water en een (beetje dikkere) kwast mee naar buiten. Zoek een plekje in de zon, en ga maar eens een mooie watertekening verven op de stoep. Maak er wel een mooie foto van, want je raadt het al................. als de zon te lang gaat schijnen verdwijnt je schilderij .............Kijk maar eens hoe lang dat duurt.......  

Ajuu paraplu!! Tot morgen weerrrr.....................

Terug naar overzicht