bericht van de juffen

Goedemorgen lieve kinderen van groep 1-2,

Hebben jullie lekker geslapen vandaag? Wij in ieder geval wel......jeetje.... wat waren mij moe zeg van al dat vergaderen.......

Vandaag gaan we beginnen met de eerste tips van de juf. We starten maar eens met het maken van een heeeeeeeele mooie tekening voor die lieve opa's, oma's, oudere buurmannen of buurvrouwen. Zij krijgen nu maar weinig bezoekjes en vinden het vast en zeker fantastisch om zo'n mooie tekening te krijgen. Doe er maar extra goed je best voor!! Als je ook al letters of woordjes kan schrijven, mogen die er ook op. En misschien kun je op de achterkant wel een kort berichtje sturen. 

Als je tekening klaar is, mag je hem misschien wel opsturen naar je opa of oma, of .......als ze dichtbij komen kun je hem stiekem in de brievenbus stoppen. 

Verder vind de juf het fijn als je vandaag lekker lang gaat buitenspelen. Het zonnetje gaat schijnen, dus is het heel gezond om lekker naar buiten te gaan. Misschien mag je het terras wel vegen, of je speelhuisje lekker afsoppen........... of is er nog een ander klusje buiten. Daar maak je je papa en mama vast en zeker heel blij mee!

Succes lieve kinderen, en tot morgen!! 

groetjes van jullie juffen

 

Terug naar overzicht