JOEPIE......de laatste dag

JOEPIE-DE-POEPIE!!!!!!! Dit wordt de laatste dag van de helemaal-thuis-school!! Na het weekend gaat de half-school-half-thuis-tijd van start. Daar hebben wij zoveel zin in!! We gaan dan geen opdrachtjes via de app meer sturen. De juffen gaan jullie zelf vertellen hoe we het dan voortaan gaan doen. We willen jullie wel alvast een supervet-dik-groot compliment geven voor al dat thuiswerk wat jullie gedaan hebben. Compliment voor jullie, compliment voor jullie papa's en mama's en compliment voor alle andere mensen die met jullie aan de opdrachten hebben gewerkt. Wat is er superhard gewerkt al die tijd!!! En wat hebben wij veel foto's van creatieve, mooie, gekke, knappe, lieve, fantastische werkjes gekregen. Wij zijn echt heel heel heel heel erg trots op jullie!!!! Weten jullie wel dat we dat 27 (!!!!) dagen lang gedaan hebben!! Toppers!!!

Dus vandaag de laatste opdrachten.................. De vlag mag bijna uit..........want we mogen weer naar school! Daarom vragen wij jullie vandaag om een hele mooie vlag te maken. Die mag je dan meebrengen naar school op je 1e schooldag. Wij gaan dan al die vlaggen in de klas uithangen. Dat zal er feestelijk uitzien!!!  Voor de vlag neem je een groot vel papier of karton. Je mag met stiften of met potloden of met krijtjes of met verf of met papier of met iets anders wat jij bedenkt, een fantastisch mooie feestvlag gaan maken. Als hij klaar is, kun je aan de zijkant nog een mooie vlaggenstok maken.............bv een rietje, of een bamboestokje of een andere mooie vlaggenstok die jij bedenkt! Bewaar hem goed tot maandag of dinsdag, en breng hem dan mee naar school. (psssssst..... geen foto van maken en doorsturen hoor...... zo blijft het nog een verrassing voor de juf.....)

Als 2e werkje voor vandaag willen we je vragen om nog een keer naar de aftelkalender te kijken. Daar staat bij iedere dag een vraag.......... Heel graag willen wij weten wat jullie op deze vragen antwoorden. Daarom is het 2e werkje van vandaag een interview. Ga tegenover je papa of mama zitten, en vraag of ze de vragen van de aftelkalender aan jou voorleest. En vraag of ze jouw antwoord ook wil opschrijven. Dat mag op de achterkant van de kalender of op een ander vel papier......altijd goed. Papa en mama mogen ook nog meer vragen aan je stellen over de thuisschool als ze willen.  Als het interview klaar is, mag je dat papier nog mooi versieren. Misschien mag je dit interview wel in een envelop doen, en erop schrijven: "voor  de juf" . Ook deze brief mag je maandag of dinsdag mee naar school brengen. Dan gaan de juffen eens lezen wat jullie allemaal verteld hebben. Succes!!

Lieve kinderen, dit was onze laatste app..............wij hebben zoveel zin om jullie weer te zien!! Nog een paar nachtjes...............

Voor de laatste keer: doei doei ouwe koei................high five.................dikke knuf van de juf..........vette boks.................. TOT HEEEEEEEEEL SNEL!!!!

Terug naar overzicht