Kanjers!

De eerste schoolweek zit erop. Wat is er hard gewerkt zeg!

Onze kanjers van groep 3 hebben hun uiterste best gedaan om heel veel nieuwe dingen te leren. Zo hebben ze de letters r-d-i geleerd en hebben ze woorden met die letters gezocht. Dit hebben we geoefend met de werkvorm “om-en-om”. Ook met de werkvorm “ga staan en vertel” hebben we al een paar keer gewerkt. Verder hebben ze woorden leren herkennen/lezen als daan, rik en en. Tijdens de lessen schrijven zijn de schrijfletters r-d-i geoefend.
Deze week hebben we ook al aan spelling gewerkt en afspraken gemaakt volgens welke stapjes we de woorden moeten leren schrijven.
Tijdens de rekenlessen hebben we gewerkt met meer/minder, de dobbelsteen-structuur en zijn we volop gaan tellen. Zo hebben we het spelletje “Tikkie jij bent ‘m” gespeeld en hebben we geprobeerd het record te verbreken. Bij beide spelletjes moeten ze samenwerken en samen proberen zo ver mogelijk te tellen. Reken maar dat dit gelukt is! Het record staat al op 40! Echt super knap!
Alle kinderen mogen nu lekker gaan genieten van het welverdiende weekend. Rust maar goed uit van al dat harde werken, dan zien we jullie graag maandag weer!

De juffen van groep 3

Terug naar overzicht
Groep 3

Nationale buitenlesdag

Vandaag was het nationale buitenlesdag. Met dit weertje ...

Groep 3

Nettie

Nettie is het monstertje dat ons gaat helpen om netjes te ...

Groep 3

De eerste schooldag

De eerste dag zit er al weer op.... wat was het gezellig!We ...

Groep 3

Welkom in groep 3!

Hallo jongens en meisjes, papa’s en mama’s!Wij zijn er ...